Σεμινάριο Microsoft Azure για πρώτη φορά στην Ελλάδα

June 10, 2015 Chris Spanougakis

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αυξημένη ζήτηση από την αγορά της πληροφορικής για επαγγελματίες με γνώση και εμπειρία σε τεχνολογίες cloud. Συγκεκριμένα, η ζήτηση για “cloud ready” IT Professionals θα αυξηθεί κατά 26% μέσα στο 2015, με αντιστοιχία σε 7 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σχετικές με το cloud (έρευνα της IDC).

Η ζήτηση όμως είναι μεγαλύτερη από την προσφορά. Οι IT Managers παγκοσμίως αναφέρουν ότι ο λόγος για τον οποίο δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις 1,7 εκατομμύρια σχετικές με το cloud κενές θέσεις to 2012 ήταν η έλλειψη εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

Το σχετικό report από την IDC αναφέρει ότι το 56% των IT Departments απλά δεν μπορούν να βρουν εκπαιδευμένο προσωπικό για τα cloud projects που προκύπτουν συνεχώς.

Με περίπου 1 εκατομμύριο servers στα datacenters της, η Microsoft δίκαια θεωρείται ο leader σε cloud τεχνολογίες, με μια συνολική επένδυση σήμερα πάνω από 15 δισ. δολλάρια (Ιούνιος 2015).
Τώρα μπορείτε και εσείς να εκπαιδευθείτε στο Microsoft Azure, παρακολουθώντας το επίσημο σεμινάριο που παρέχουμε πρώτοι στην Ελλάδα και να αποκτήσετε την πιστοποίηση Microsoft Specialist: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions.

Δείτε τις ημερομηνίες διεξαγωγής εδώ και δηλώστε άμεσα συμμετοχή, οι θέσεις είναι περιορισμένες.