Έρχονται τα Microsoft Surface Tablets!

June 19, 2012 Chris Spanougakis No comments exist

Τελικά η μυστική εκδήλωση της Microsoft στο Los Angeles αποκάλυψε κάτι σχετικό με τα νέα Windows 8: έρχονται 2 νέα tablets με την σφραγίδα της Microsoft και με την ονομασία Surface. Δύο διαφορετικά μοντέλα, το ένα με ARM και το άλλο με Intel επεξεργαστή. 10,6 ίντσες widescreen οθόνη, αλλά με ελαφρά διαφορετικό configuration ανά έκδοση. To ARM μοντέλο θα έχει Office 2013 RT και microSD, USB 2.0 και microHD ως έξοδο βίντεο. To Intel μοντέλο δεν θα έχει Office, αλλά microSDXC, USB 3.0 και mini-display port. Επίσης ανάλογα με το μοντέλο θα έχουμε από 32 έως 128 GB χωρητικότητες.

surface1

Όλες οι εκδόσεις θα έχουν το λεγόμενο “VaporMG” (vapormag κατά την Microsoft) που θα εξασφαλίζει πληκτρολόγιο και στήριξη της συσκευής, αλλά και προστασία όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται. Αν δεν σας αρέσει το μαύρο χρώμα, θα υπάρξουν και άλλα χρώματα.

surface2

Η Windows RT έκδοση θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο, ενώ η Intel έκδοση περίπου 3 μήνες μετά. Οι συγκεκριμένες συσκευές φέρνουν το λογότυπο Microsoft, αλλά σίγουρα θα υπάρξει ένας καταιγισμός από νέα tablets από όλους τους κατασκευαστές.

surface3

Το επίσημο site της Microsoft για τα νέα tablets είναι εδώ: http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.