Κερδίστε ένα Surface 2 με touch cover!

November 30, 2013 Chris Spanougakis

surfacePromo

Συμμετέχετε στο IT Pro | Dev Connections 2013? Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Εκτός από την γνώση που θα αποκτήσετε μέσα από τις 50+ ομιλίες που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μετά από κλήρωση ένα Microsoft Surface 2 με Touch Cover, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο ακόμα στην ελληνική αγορά.

Τι πρέπει να κάνετε; Επισκεφθείτε το booth του SystemPlus κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το Σάββατο και την Κυριακή και εγγραφείτε με το όνομά σας και την e-mail διεύθυνσή σας. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα, λίγο πριν από την λήξη της εκδήλωσης και προϋποθέτει την φυσική σας παρουσία την στιγμή της κλήρωσης. Η ακριβής ώρα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του event, αλλά για καλό και για κακό θα ήταν χρήσιμο να μας ακολουθήσετε στο twitter @systemplus ή εδώ: https://twitter.com/systemplus

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση σημαίνει ότι αποδέχεστε να εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε περιοδικά το newsletter του SystemPlus, http://systemplus.gr/newsletters/, είναι το μόνο που ζητάμε από εσάς.

Καλή επιτυχία!