Πρόσκληση σε Live Meeting: Γνωρίστε το Microsoft E-Learning

May 24, 2011 Chris Spanougakis No comments exist

Αγαπητοί συνεργάτες,

Το SystemPlus σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με σκοπό να γνωρίσετε την Επίσημη Τεχνική Εκπαίδευση της Microsoft με την μορφή του E-Learning. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν από απόσταση και να εκμηδενίσουν τα κόστη μετακίνησης και διαμονής στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όσους θέλουν ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Επιπρόσθετα, η εκπαίδευση με την μορφή του E-Learning έχει σαφώς μικρότερο κόστος, διότι δεν υπάρχει ανάγκη για την παρουσία εκπαιδευτή. Η εκδήλωση έχει σκοπό να σας ξεναγήσει στο περιβάλλον που βλέπει ο εκπαιδευόμενος και να λύσει τυχόν απορίες που έχετε σχετικά με αυτόν τον τρόπο εκπαίδευσης.

Η τεχνική εκπαίδευση με την μορφή του E-Learning σας προετοιμάζει για την απόκτηση των πιστοποιήσεων Microsoft (π.χ. MCITP: Server Administrator) και αντικαθιστά πλήρως την παραδοσιακή εκπαίδευση σε αίθουσα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την μορφή του Live Meeting, ώστε να μπορείτε να την παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει σύνδεση στο internet. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως εγγραφή, ώστε νας σας αποσταλούν επιπλέον πληροφορίες για την σύνδεσή σας.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Τρίτη 31/5/2011, 16:00-17:00.

Για να εγγραφείτε, παρακαλούμε επιλέξτε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.